Четвер, 25 Квітня 2024, 09:47

ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м.Світловодськ Кіровоградської обл.

офіційний веб-сайт

Вітаємо Вас Гість | RSS
ПОШУК
КОНТАКТИ
ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
вул.Першотравнева, 59,
смт Власівка,м.Світловодськ,
Кіровоградська обл., 27552

ЧАС РОБОТИ:

Пн - Чт 7.30 - 16.45
Пт 7.30 - 15.30

>
ДОВІДНИК
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ







СТАТИСТИКА
СТАТИСТИКА



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ПРИЙНЯТІ РІШЕННЯ

Головна » Документи » 2010 рік » РІШЕННЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 10

РІШЕННЯ СЕСІЇ № 24 від 24 грудня 2010 року
Власівська селищна рада
м.Світловодська Кіровоградської області
(четверта сесія шостого скликання)
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від 24 грудня 2010 року                                          № 24
 
Про плату за сервітутне (обмежене)
землекористування для обслуговування
вбудованих та прибудованих нежитлових
приміщень в будинках смт.Власівка
 
                            { Із змінами, внесеними рішенням с/р N 54 від 25.03.2011}
 
Відповідно до Конституції України ст.42,80,92,93,96,98,99,100,101,120, 125 та п.12 розділу 10 Земельного Кодексу України, ст.28,33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Податковим кодексом України, ст.19 Закону України "Про землеустрій", рішення Власівської селищної ради № 454 від 31.10.2008р."Про порядок нарахування плати за землю на території Власівської селищної ради" та враховуючи правові, економічні, організаційні принципи розвитку містобудування в інтересах територіальної громади, з метою врегулювання механізму реалізації принципу платності використання землі та ефективного використання земельного фонду селища Власівка, забезпечення економічного регулювання земельних відносин (Преамбула із змінами, внесеними рішенням селищної ради N 54 від 25.03.2011), -
 
СЕЛИЩНА РАДА  в и р і ш и л а:
 
1.Сервітутне (обмежене) користування земельними ділянками для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень в будинках (в тому числі у межах існуючих землекористувань), оформляти цивільно-правовими угодами строкового сервітутного (обмеженого) землекористування без вилучень від основного землекористувача (землекористувань) з величиною плати у розмірі орендної плати за землю.
2.Затвердити Положення про сервітутне (обмежене) землекористування для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень (додається).
3.Земельно-комунальному відділу Власівської селищної ради здійснювати підготовку договорів сервітутного (обмеженого) землекористування для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень. контроль за платою згідно затверджених Положень.
4.Надати селищному голові повноваження щодо укладення та підпису договорів сервітутного (обмеженого) землекористування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень в будинках селища Власівка.
5. Дане рішення набуває чинності із 10 січня 2011 року.
6.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з бюджетно-фінансових питань та соціально-економічного розвитку.
 
Селищний голова                           О.Пасько
 
 
ЗАТВЕРДЖЕНО
рішенням сесії селищної ради
№ 24 від 24.12.2010 року
 
ПОЛОЖЕННЯ
ПРО СЕРВІТУТНЕ (ОБМЕЖЕНЕ) ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ
ДЛЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВБУДОВАНИХ ТА ПРИБУДОВАНИХ НЕЖИТЛОВИХ ПРИМІЩЕНЬ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У ПРИВАТНІЙ ВЛАСНОСТІ ЮРИДИЧНИХ ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ
 
(Із змінами, внесеними рішенням с/р № 103 від 09.09.11 р.)
 
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Дане Положення розроблене відповідно до Конституції України, ст.42,80,92,93,96,98,99,100,101,120,125 та п.12 розділу 10 Земельного Кодексу України, ст.28,33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.2 Закону України "Про плату за землю", ст.19 Закону України "Про землеустрій”, рішення Власівської селищної ради № 454 від 31.10.2008р."Про порядок нарахування плати за землю на території Власівської селищної ради" і визначає порядок нарахування, сплату за сервітутне (обмежене) землекористування для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень, які не перебувають у комунальної власності територіальної громади селища Власівка.
1.2. Враховуючи правові, економічні, організаційні принципи розвитку містобудування в інтересах територіальної громади та з метою ефективного використання земельного фонду селища Власівка, забезпечення економічного регулювання земельних відносин, реалізації принципу оплати за користування землею це положення визначає механізм щодо встановлення платного сервітутного (обмеженого) використання земельних ділянок для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень в будинках, що перебувають у власності кількох юридичних та фізичних осіб (далі Землекористувачі).
1.3. Сервітутне (обмежене) землекористування встановлюється у разі, якщо виділити частку земельної ділянки та встановити в натурі (на місцевості) межі земельної ділянки для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень неможливо і землекористування відбувається без вилучення земельних ділянок у основного землекористувача (балансоутримувача).
1.4. Підготовку договорів сервітутного (обмеженого) землекористування для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень здійснює виконавчий комітет Власівської селищної ради через земельно-комунальний відділ виконавчого комітету, на який покладено ці функції (далі Відділ).
 
2.ПОРЯДОК УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ОБМЕЖЕНОГО ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ
2.1.Для укладання Договору сервітутного (обмеженого) землекористування Землекористувач, який є власником вбудованого та/або прибудованого нежитлового приміщення в будинках спільної власності, звертається до селищного голови з письмовою заявою (клопотанням), в якій повідомляє про місцезнаходження приміщення, строк користування, вид використання приміщення, площу вбудованого нежитлового приміщення та площу земельної ділянки під прибудованим нежитловим приміщенням.
До заяви (клопотання) додаються:
а)копія документа, що посвідчує право власності на приміщення для вбудованого та прибудованого нежитлового приміщення та копія технічного паспорту на приміщення, що знаходиться у власності;
б)для фізичної особи - копія паспорта (серія, номер, коли і ким виданий та місце проживання),копія ідентифікаційного номера, копія свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця;
в)для юридичної особи - копія статуту (положення) та копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи;
г)довідка про нормативну грошову оцінку земельної ділянки;
д)план-схема земельної ділянки прибудованого нежитлового приміщення (для реальної частки);
е) проектні пропозиції та документація містобудівного обґрунтування.
2.2.Заява (клопотання) та документи, що додаються до неї, за дорученням селищного голови розглядаються Відділом. Відділ, при відсутності зауважень, протягом 15 робочих днів готує Договір сервітутного (обмеженого) землекористування для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень (додаток 1) (далі Договір), який підписується селищним головою та Землекористувачем. Невід’ємним додатком до Договору є Розрахунок плати за сервітутне (обмежене) землекористування (додаток 2). Договір реєструється у земельно-комунальному відділі Власівської селищної ради в книзі реєстрації Договорів сервітутного (обмеженого) землекористування для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень.
 
3.ПЛАТА ЗА СЕРВІТУТНЕ (ОБМЕЖЕНЕ) ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ
3.1.Власник земельної ділянки в особі Власівської селищної ради (або особа уповноважена нею на землях ради) відповідно до ст.101 Земельного Кодексу України має право вимагати від особи, в інтересах якої встановлено сервітутне (обмежене) землекористування, плату за його встановлення.
3.2. За сервітутне (обмежене) землекористування Землекористувач сплачує плату у грошовій формі у розмірі земельного податку за обслуговування вбудованих нежитлових приміщень та у розмірі ставок орендної плати за землю за обслуговування прибудованих нежитлових приміщень з урахуванням індексів індексації щомісячно до 15-го числа звітного місяця. (в редакції згідно рішення с/р № 103 від 09.09.11 р.)
3.3. Величина плати за сервітутне (обмежене) землекористування оподатковуваної частки земельної ділянки для обслуговування вбудованих нежитлових приміщень розраховується у розмірі земельного податку та площ власних нежитлових приміщень з урахуванням пропорційності від загальної площі будинку та з урахуванням пропорційної частки використання прибудинкової території за виключенням реальних часток прибудованих приміщень та інших об’єктів, розташованих на прибудинковій території (якщо вона встановлена).
Величина плати за сервітутне (обмежене) землекористування оподатковуваної частки земельної ділянки для обслуговування прибудованих нежитлових приміщень розраховується у розмірі ставок орендної плати за землю, затверджених рішенням Власівської селищної ради. (в редакції згідно рішення с/р № 103 від 09.09.11 р.)
 
Приклад: Загальна площа земельної ділянки становить 3520 кв.м., площа землі під п'ятиповерховою житловою будівлею, у якій знаходиться вбудоване нежитлове приміщення 1440 кв.м., площа вбудованого приміщення (магазину) - 140 кв.м.
1) Розрахуємо питому вагу площі приміщення магазину у загальної площі будівлі: 140 м2: ( 1440 м2 × 5 пов.)×100% = 1,94 %;
2). Розрахуємо площу , що обкладається орендною платою: 3520 м2 × 1,94% = 68,29 м2;
3). Визначимо вартість земельної ділянки і розрахуємо орендну плату.
Припустимо, згідно з даними земельного кадастру про нормативну грошову оцінку землі вартість 1 м2 земельної ділянки, що використовується установою – 50,12 грн. (з урахуванням відповідних зонального і локального коефіцієнтів функціонального використання, що дорівнює Кф = 0,7).
Вартість усієї земельної ділянки – 176422,40 грн.(50,12 грн.×3520 м2).
Визначена площа – 68,29 м2 використовуються в комерційних цілях, у цьому випадку в розрахунок оцінки землі повинен брати участь КФ = 2,5.
4). Таким чином, скоригуємо вартість 1 м2 земельної ділянки, що використовується в комерційних цілях: 50,12 грн.:  0,7 × 2,5 = 179,0 грн.
Вартість оподатковуваної ділянки становитиме:
179,0 грн. × 68,29 м2 = 12223,91 грн.
5). Розмір орендної плати в рік складе:
12223,91 грн.× 12 % = 1466,87 грн. в рік*
*відсоток застосовується згідно рішення селищної ради про сплату за землю від 3% - 12%.
 
3.4.Величина плати за сервітутне (обмежене) землекористування оподатковуваної частки для обслуговування прибудованих нежитлових приміщень розраховується у розмірі ставок орендної плати за землю, затверджених рішенням Власівської селищної ради та площі земельної ділянки для обслуговування прибудованого нежитлового приміщення відповідно до схеми (проекту).
 
Приклад: Площа прибудованого нежитлового приміщення(магазину) – 70 м2
1)визначимо вартість земельної ділянки і розрахуємо орендну плату. Припустимо, згідно з даними земельного кадастру про нормативну грошову оцінку землі вартість 1 м2 земельної ділянки, що використовується установою – 179,0 грн. (з урахуванням відповідних зонального і локального коефіцієнтів функціонального використання, що дорівнює Кф = 2,5).
Вартість оподатковуваної ділянки становитиме:
179,0 грн. × 70 м2 = 12530 грн.
2). Розмір орендної плати в рік складе:
12530 грн.× 12 % = 1503,6 грн. в рік*
*відсоток застосовується згідно рішення селищної ради про сплату за землю від 3% - 12%.
 
3.5. Величина плати за сервітутне (обмежене) землекористування для обслуговування вбудованого та прибудованого нежитлових приміщень розраховується як сума величин плати вбудованого та прибудованого приміщень.
 
Приклад: Загальна площа земельної ділянки становить 3520 кв.м, площа землі під п'ятиповерховою житловою будівлею, у якій знаходиться вбудоване нежитлове приміщення 1440 кв.м, площа вбудованого приміщення (магазину)- 140 кв.м, площа прибудованого нежитлового приміщення(магазину) – 70 м2.
1).Розрахуємо питому вагу площі приміщення магазину у загальної площі будівлі: 140 м2: (1440 м2 × 5 пов.)×100% = 1,94 %;
2). Розрахуємо площу , що обкладається орендною платою:
(3520 м2 – 70 м2 ) × 1,94% = 66,93 м2;
3). Визначимо вартість земельної ділянки і розрахуємо орендну плату. Припустимо, згідно з даними земельного кадастру про нормативну грошову оцінку землі вартість 1 м2 земельної ділянки, що використовується установою – 50,12 грн. (з урахуванням відповідних зонального і локального коефіцієнтів функціонального використання, що дорівнює Кф = 0,7).
Вартість усієї земельної ділянки – 176422,40 грн.(50,12 грн.×3520 м2).
Визначена площа – 66,93 м2 використовується в комерційних цілях, у цьому випадку в розрахунку оцінки землі повинен брати участь КФ = 2,5.
4) Таким чином, скоригуємо вартість 1 м2 земельної ділянки, що використовується в комерційних цілях: 50,12 грн.:0,7 × 2,5 = 179,0 грн.
Вартість оподатковуваної ділянки становитиме:
179,0 грн. × 66,93 м2 = 11980,47 грн.
5). Розмір орендної плати вбудованого приміщення в рік складе:
11980,47 грн.× 12 % = 1437,66 грн. в рік*, в місяць – 119,81грн.
*відсоток застосовується згідно рішення селищної ради про сплату за землю від 3% - 12%.
6). Вартість оподатковуваної ділянки прибудованого приміщення становитиме: 179,0 грн. × 70 м2 = 12530 грн.
7). Розмір орендної плати прибудованого приміщення в рік складе:
12530 грн.× 12 % = 1503,6 грн. в рік *
*відсоток застосовується згідно рішення селищної ради про сплату за землю від 3% - 12%.
8). Загальний розмір орендної плати в рік за 140 кв.м. вбудованого приміщення і 70 кв.м. прибудованого приміщення:
1437,66 грн. + 1503,60 грн.= 2941,26 грн. в рік, в місяць – 245,11 грн.
 
3.6.При змішаному функціональному використанні земельної ділянки для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень величина плати за сервітутне (обмежене) землекористування розраховується у розмірі ставок орендної плати за землю по кожному виду функціонального використання з врахуванням пропорційності відповідних площ.
3.7.У разі невнесення Землекористувачем орендної плати за сервітутне (обмежене) землекористування у строки, визначені Договором, справляється пеня із розрахунку 120% річних облікової ставки НБУ, діючої на день виникнення боргу, від суми заборгованості за кожний календарний день прострочення сплати.
3.8.Розмір плати за сервітутне (обмежене) землекористування не є постійним і переглядається щорічно в залежності від зміни розмірів орендної плати за землю, в наслідок інфляції. При зміні розміру плати за сервітутне (обмежене) землекористування Відділ односторонньо письмово повідомляє про це Землекористувача.
3.9. Внесення плати за сервітутне (обмежене) землекористування на майбутній період допускається на термін, не більше одного року.
3.10. У разі визнання Договору недійсним, одержана плата за сервітутне (обмежене) землекористування за фактичний строк дії сервітутного (обмеженого) землекористування не повертається.
 
4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТА КОНТРОЛЬ
4.1. Відповідальність за правильність нарахування сум за сервітутне (обмежене) землекористування покладається на Відділ.
4.2. Відповідальність за повноту та своєчасність сплати сум за сервітутне (обмежене) землекористування покладається на Землекористувача.
4.3. Контроль за сплатою за сервітутне (обмежене) землекористування згідно укладеного Договору здійснює відділ економіки фінансів та бухгалтерського обліку.
 
Додаток 1
до Положення про сервітутне (обмежене)
землекористування для обслуговування
вбудованих та прибудованих нежитлових
 приміщень, які перебувають у приватній
власності юридичних та фізичних осіб
 
ДОГОВІР
СЕРВІТУТНОГО (ОБМЕЖЕНОГО) ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ
ДЛЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВБУДОВАНИХ ТА ПРИБУДОВАНИХ
НЕЖИТЛОВИХ ПРИМІЩЕНЬ № ___
 
С.Власівка                                                       "___"_________ 20___ р.
 
ВЛАСНИК – Власівська селищна рада, що знаходиться за адресою: вул. Першотравнева, 59 с.Власівка м. Світловодська Кіровоградської області, в особі селищного голови Паська Олександра Олександровича, що діє на підставі Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з одного боку і ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧ ________________________________________
________________________________________________________________, з другого боку, в подальшому названі разом як "Сторони”, уклали цей Договір про наступне:
 
1.Об’єкт сервітутного (обмеженого) землекористування
1.1.ВЛАСНИК, на підставі ст.83,99 Земельного Кодексу України, ст.401-406 Цивільного Кодексу України та рішення Власівської селищної ради від 24.11.2011р. "Про плату за сервітутне (обмежене) землекористування для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень в будинках с.Власівка" встановлює сервітутне (обмежене) платне землекористування на земельну ділянку, яка знаходиться за адресою: _______________________________________________________________
1.2.Сервітутне (обмежене) землекористування встановлюється на земельній ділянці площею ______ кв.м. для _________________________
 
2. Термін Договору
2.1.Сервітутне (обмежене) землекористування встановлюється до __________ 20__ р.
2.2.Договір про сервітутне (обмежене) землекористування вважається укладеним з моменту його реєстрації у Власівській селищній раді.
2.3.Не пізніше, ніж за місяць до закінчення терміну дії Договору, ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧ повинен укласти новий договір на новий строк.
2.4.При зміні ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧА Договір про сервітутне (обмежене) землекористування втрачає чинність і укладається новий Договір з новим землекористувачем.
 
3. Плата за сервітутне (обмежене) землекористування
3.1.За сервітутне (обмежене) землекористування ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧ сплачує плату у грошовій формі у розмірі ставок орендної плати за землю, відповідно до рішення селищної ради від 31 жовтня 2008 року № 454.
3.2.Плата по договору вноситься ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧЕМ у розмірі ____ % і складає _________________________________________________________
3.3. Плата по договору вноситься у такі строки _______________________
________________________________________________________________ 3.3.У разі невнесення орендної плати у строки, визначені цим договором справляється пеня з розрахунку 120% річних облікової ставки НБУ, діючої на день виникнення боргу за кожний календарний день прострочення.
3.4.Розмір плати за сервітутне (обмежене) землекористування не є постійним і може змінюватися в залежності від зміни ставок орендної плати за землю. При зміні розміру плати за сервітутне (обмежене) землекористування ВЛАСНИК односторонньо письмово повідомляє про це ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧА.
3.5.Внесення плати за сервітутне (обмежене) землекористування на майбутній період допускається на термін, не більше одного року.
3.6.У разі визнання у судовому порядку договору сервітутного (обмеженого) землекористування недійсним отримана ВЛАСНИКОМ плата за сервітутне (обмежене) землекористування за фактичний строк дії земельного сервітуту не повертається.
3.7.Плата за сервітутне (обмежене) землекористування справляється також у випадках, якщо ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧ з будь-яких причин тимчасово не використовує земельну ділянку на умовах договору.
 
4. Порядок встановлення та дія сервітутного (обмеженого) землекористування
4.1.Сервітутне (обмежене) землекористування встановлюється для _____ ________________________________________________________________ (конкретний вид використання)
Категорія земель за основним цільовим призначенням _________________ _________________________________________________________________ (категорія земель)
Категорія земель за функціональним призначенням ____________________ _________________________________________________________________(для фіскальних цілей)
4.2.Умови використання:
- землекористувач зобов’язаний використовувати земельну ділянку згідно п.4.1.
- сервітутне (обмежене) землекористування не може бути предметом купівлі продажу, застави та не може передаватися будь-яким способом особою, в інтересах якої це обмеження встановлено, іншим фізичним та юридичним особам.
 
5.Права та обов’язки сторін
5.1. ВЛАСНИК має право:
- вимагати своєчасного внесення плати по договору;
- відвідувати земельну ділянку з метою контролю за використанням та станом земельної ділянки, на яку встановлено земельний сервітут;
5.2. ВЛАСНИК зобов'язаний:
- не перешкоджати використанню земельної ділянки в межах встановленого сервітуту;
- не втручатися у господарську діяльність ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧА;
5.3. ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧ має право:
- приступати до використання земельної ділянки після реєстрації цього договору;
- вимагати усунення перешкод, які виникають при використанні земельної ділянки, на яку встановлено особистий строковий сервітут;
5.4. ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧ зобов'язаний:
- своєчасно вносити плату по договору;
- не чинити дій, що можуть привести до погіршення якісних характеристик та екологічного стану землі;
- дотримуватися умов користування сервітутом, встановлених цим Договором;
- відшкодувати ВЛАСНИКУ збитки в зв'язку з погіршенням якості земель в результаті своєї господарської діяльності;
- після закінчення терміну договору звільнити земельну ділянку в попередньому стані і якості;
- гарантувати, що виконавчі державні органи та органи місцевого самоврядування, санітарні, протипожежні, землевпорядні органи, а також органи екологічної безпеки та архітектури не будуть обмежуватись стосовно доступу до земельної ділянки для виконання їх обов'язків в межах їх повноважень;
- дотримуватися вимог щодо забезпечення технологічної безпеки та упорядкування прилеглої території.
 
6. Умови зміни, припинення і розірвання Договору.
6.1 Зміна умов договору здійснюється у письмовій формі за взаємною згодою сторін. У раз недосягнення згоди щодо зміни умов договору спір розв'язується у судовому порядку.
6.2.Дія договору припиняється у разі:
- закінчення строку, на який його було укладено;
- припинення діяльності ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧА.
 
7. Заключні положення
7.1.Додаток до Договору: розрахунок плати за особистий строковий сервітут, що є невід'ємною частиною Договору.
7.2.Договір складено в двох примірниках, з яких один примірник передається СЕРВІТУАРІЮ, а другий ВЛАСНИКУ.
 
8. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ ТА РЕКВІЗИТИ СТОРІН
ВЛАСНИК: Власівська селищна рада
Місцезнаходження: вул.Першотравнева, 59 , с.Власівка м.Світловодськ, Кіровоградська область, 27552
Селищний голова ________________________________________________
 
ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧ: ______________________________________________
(прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи, паспортні дані
________________________________________________________________
серія, номер, ким і коли виданий) / найменування юридичної особи, що діє на підставі установчого документа (назва, ким і коли затверджений)
________________________________________________________________
________________________________________________________________ (відомості про державну реєстрацію та банківські реквізити) ________________________________________________________________
Місце проживання фізичної особи / місцезнаходження юридичної особи (індекс, область, район, місто, село, вулиця, номер будинку та квартири)
 
Ідентифікаційний номер _____________________________
(фізичної особи)
Ідентифікаційний код _______________________________
(юридичної особи)
 
ПОГОДЖЕНО:
Начальник відділу економіки, фінансів та бухгалтерського обліку ________
Юрист __________________________________________________________
Виконавець ______________________________________________________
 
Договір зареєстровано в земельно-комунальному відділі виконавчого комітету Власівської селищної ради "___"____________20__р. за №____, про що у книзі реєстрації Договорів сервітутного (обмеженого) землекористування для обслуговування вбудованих та прибудованих нежитлових приміщень зроблено запис.
 
Додаток 2
до Положення про сервітутне (обмежене)
землекористування для обслуговування
вбудованих та прибудованих нежитлових
приміщень, які перебувають у приватній
власності юридичних та фізичних осіб
 
РОЗРАХУНОК
розміру плати за договором сервітутного (обмеженого)
землекористування для обслуговування вбудованих
та прибудованих нежитлових приміщень
на «____»_______________20__ року
 
Місце розташування земельної ділянки:
27552, Кіровоградська обл., м.Світловодськ, с.Власівка, вул.____________________
Мета використання:
______________________________________________________
Функція використання - землі комерційного використання, К=______
Коефіцієнт орендної плати -______ , відповідно до рішення Власівської селищної ради від _________________20___р. №______
 

Кате-горія земель

Площа земель-ної ділянки, (кв.м.)

Норма-тивна грошова оцінка земель-
ної ділянки (гривень)
Ставка земель-
ного податку, встанов-лена Законом України "Про плату за землю", відсотків норм. грошової оцінки земельної ділянки
Добуток коефі-цієнтів індексації грошової оцінки земельної ділянки
за попередні роки
Прийнятий для розрахун-ку розміру орендної плати, відсотків норматив-ної
грошової оцінки земельної ділянки

Розмір земель-ного податку, (гри-вень)

Розмір орендної плати, (гри-вень)

 
 
 
           
     
Розмір річної плати за договором - _______________________________грн.
Щомісячна плата за договором складає: _________________________грн.
Розрахунок зробив _______________________________________________
Погоджено _____________________________________________________
 
ВЛАСНИК: ____________________       СЕРВІТУАРІЙ:___________________
М.П.                  (підпис)                   М.П.                        (підпис)
                                                     (за наявності печатки)
 
Категорія: РІШЕННЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 10 | Додав: Admin (27 Грудня 2010)
Переглядів: 3510 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
СЬОГОДНІ
ВХІД

КАЛЕНДАР

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
ГОДИНА ЗЕМЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПРО ПОГОДУ


ВАЛЮТА
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
ЗАЦІКАВЛЕНИМ

ВІРУЮЧИМ
Часовня

Вгору