П`ятниця, 19 Квітня 2024, 13:13

ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м.Світловодськ Кіровоградської обл.

офіційний веб-сайт

Вітаємо Вас Гість | RSS
ПОШУК
КОНТАКТИ
ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
вул.Першотравнева, 59,
смт Власівка,м.Світловодськ,
Кіровоградська обл., 27552

ЧАС РОБОТИ:

Пн - Чт 7.30 - 16.45
Пт 7.30 - 15.30

>
ДОВІДНИК
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ







СТАТИСТИКА
СТАТИСТИКА



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ПРИЙНЯТІ РІШЕННЯ

Головна » Документи » 2007 рік » РІШЕННЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 07

РІШЕННЯ №201 від 07 червня 2007 року
Власівська селищна рада
м.Світловодська Кіровоградської області
(чотирнадцята сесія п'ятого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

від 07 червня 2007 року № 201

Про впорядкування надання земельних
ділянок громадянам для будівництва
і обслуговування жилого будинку та
господарських будівель і споруд
(присадибна ділянка) на території
селища Власівка

Розглянувши пропозиції постійних комісій, з метою забезпечення вимог чинного законодавства щодо пільгового забезпечення земельними ділянками для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), запровадження прозорості та відкритості у наданні земельних ділянок громадянам для будівництва індивідуальних житлових будинків на території селища Власівки та керуючись ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",-

СЕЛИЩНА РАДА в и р і ш и л а:

1. Запровадити на території селища Власівки надання громадянам земельних ділянок у порядку безоплатної їх приватизації для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) виключно у порядку черговості, яка визначається за днем подання громадянином відповідної заяви (заяви, що надійшли протягом одного дня, реєструються у алфавітному порядку).
2. Передбачити, що надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території селища Власівки відбувається у порядку загальної черги з урахуванням наступних випадків:
2.1. Коли громадянин у відповідності до чинного законодавства має на це позачергове та першочергове право;
2.2. Коли громадянин у відповідності до ст.119 Земельного Кодексу України має право отримати цю земельну ділянку на підставі набувальної давності.
3. Установити, що:
3.1. Громадяни, зацікавлені в одержанні безоплатно у власність земельні ділянки із земель комунальної власності для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) мають подати до селищної ради заяву із зазначенням бажаних розмірів та мети використання.
До заяви додається:
- довідка про склад сім'ї та реєстрацію;
- довідка МБТІ про відсутність раніше наданої в користування або у власність земельної ділянки;
- довідку від реєстратора (земельного кадастру) про відсутність приватної земельної ділянки;
- декларацію про доходи за останній звітний рік;
Заяви громадян без надання вищевказаних документів в книгу реєстрації не вносяться, а залишаються без руху, про що повідомляється заявникові (або повертаються заявникові).
3.2. Громадяни, які беруться на облік та користуються правом першочергового або позачергового одержання земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), мають вказати про це у заяві і подати відповідні документи;
3.3. Члени однієї сім'ї можуть отримати наступну земельну ділянку не раніше ніж через п'ять років після прийняття селищною радою рішення про надання земельної ділянки іншому члену сім'ї:
3.4. Для надання земельних ділянок громадянам, які мають право на позачергове одержання земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), виділяється до 20 відсотків від кількості вільних земельних ділянок, що надаються для такого використання протягом календарного року.
4. Доручити Власівському селищному голові:
4.1. Затвердити наказом по виконкому селищної ради форму Книги реєстрації заяв щодо надання земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та форму списків громадян, що перебувають на загальній та пільговій чергах.
5. Доручити виконкому селищної ради:
5.1. Скласти списки громадян шляхом внесення до книги реєстрації інформації про заяви громадян щодо надання земельних ділянок, використавши усю інформацію, наявну в виконкомі селищної ради станом на "07" травня 2007 року;
5.2. Під час складання списків врахувати подані громадянами до виконкому селищної ради негативні відповіді від виконкому за попередні роки щодо неможливості надання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків;
5.3. Визначити громадян, які мають право на позачергове отримання земельних ділянок і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та форму списків включити до окремих списків;
4.4. Забезпечити вільний доступ громадян до списків громадян, що перебувають у загальній черзі та окремих списків осіб, що користуються правом позачергового або першочергового отримання земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка);
5. Надання земельних ділянок під житлове будівництво за заявами юридичних осіб та підприємців здійснюється виключно через аукціони.
6. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника селищного голови Кравченко В.І. та землевпорядника Жарікову Л.М.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на селищного голову.


Селищний голова                                 О.Пасько
Категорія: РІШЕННЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 07 | Додав: Admin (06 Червня 2007)
Переглядів: 1160 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
СЬОГОДНІ
ВХІД

КАЛЕНДАР

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
ГОДИНА ЗЕМЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПРО ПОГОДУ


ВАЛЮТА
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
ЗАЦІКАВЛЕНИМ

ВІРУЮЧИМ
Часовня

Вгору