Вівторок, 07 Травня 2024, 06:06

ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м.Світловодськ Кіровоградської обл.

офіційний веб-сайт

Вітаємо Вас Гість | RSS
ПОШУК
КОНТАКТИ
ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
вул.Першотравнева, 59,
смт Власівка,м.Світловодськ,
Кіровоградська обл., 27552

ЧАС РОБОТИ:

Пн - Чт 7.30 - 16.45
Пт 7.30 - 15.30

>
ДОВІДНИК
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ







СТАТИСТИКА
СТАТИСТИКА



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 1 » НАШІ ЮВІЛЕЇ
11:17
НАШІ ЮВІЛЕЇ
55 років у Кіровоградській області
 
З 1 квітня 1963 року своїм Указом Президія Верховної Ради Української РСР, враховуючи тісні економічні і соціальні зв'язки селища з новоспорудженим містом енер­гетиків Кременчуцької ГЕС на правому березі Дніпра, передала селище міського типу Власівка Полтавської області до складу Кіровоградської області з підпорядкуванням Кремгесівській міській раді депутатів трудящих (нині Світловодська міська рада).
 
На сьогодні селище Власівка є одним з найкращих населених пунктів степової Кіровоградщини, її важливим індустріальним і культурним центром.
 
За останні 50 років Власівка практично оновилась, тут споруджені десятки багатоповерхових житлових будинків, виріс новий житловий мікрорайон Східний, мешканці бараків переселені у нові впорядковані квартири, а в них облаштовані різні господарські об'єкти, приватні підприємства і офіси приватних структур.
 
На сьогоднішній день у селищі діє загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня, дошкільний навчальний заклад, Будинок культури з Дитячим сектором, бібліотека та музична школа, комунальна установа «Лікарська амбулаторія», ряд об'єктів торговельного і побутового обслуговування населення. У Власівці розташований Пансіонат для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням обласного значення.
 
У 1993 році на прохання прихожан зведено ошатну церкву Різдва Пресвятої Богородиці. Серед інших релігійних закладів діють Зал Царства свідків Ієгови та адвентисти сьомого дня.
 
У селищі розташовані і успішно діють Світловодське кар'єроуправління, завод по виготовленню конструкцій для швидкомонтованих будівель, головний завод і адміністрація ЗАТ «Об'єднання Дніпроенергобудпром», приватне підприємство «Віктор і К».
 
За останні 10-15 років у селищі виникли нові приватні підприємства і фірми, успішно роз­вивається харчова промисловість, діє приватна броварня, тощо. З'явилося також чимало торговельних закладів - магазинів, кафе, ресторанів.
 
Комунальну сферу селища представляють комунальні підприємства "Водограй" (водопостачання і водовідведення) і "Власівські мережі" (централізоване теплопостачання та обслуговування житлового фонду селища).
 
Власівка має регулярне автомобільне і автобусне сполучення зі Світловодськом і Кременчуком, іншими населеними пунктами регіону.
 
Селище Власівка потопає у зелені садів і парків, біля багатьох будинків мешканців усе літо полум'яніють різнокольорові квіти. Тут легко дихається, гарно живеться, добре працюється.
 
Окрасою селища є люди: і старожили, і ті, хто приїхав сюди за покликом серця.
 
 
То ж, бажаємо всім мешканцям селища Власівка міцного здоров’я, достатку і затишку, щоби добром і щастям наповнювалися серця маленьких і дорослих мешканців селища, миру в їхніх домівках, чистоти помислів, благородства у вчинках, упевненості в завтрашньому дні, а влада і надалі робитиме все можливе для оновлення, благоустрою і процвітання нашого селища.
Категорія: ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЛОК | Переглядів: 353 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
СЬОГОДНІ
ВХІД

КАЛЕНДАР
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
ГОДИНА ЗЕМЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПРО ПОГОДУ


ВАЛЮТА
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
ЗАЦІКАВЛЕНИМ

ВІРУЮЧИМ
Часовня

Вгору