Четвер, 25 Квітня 2024, 09:51

ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м.Світловодськ Кіровоградської обл.

офіційний веб-сайт

Вітаємо Вас Гість | RSS
ПОШУК
КОНТАКТИ
ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
вул.Першотравнева, 59,
смт Власівка,м.Світловодськ,
Кіровоградська обл., 27552

ЧАС РОБОТИ:

Пн - Чт 7.30 - 16.45
Пт 7.30 - 15.30

>
ДОВІДНИК
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ







СТАТИСТИКА
СТАТИСТИКА



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 25 » А ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, що...
08:42
А ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, що...

1 листопада - Всесвітній День чоловіків

Панове чоловіки! Якщо жіноче населення вважає, що найближчий сплеск підвищеної уваги до сильної половини людства варто проявляти не раніше, ніж 23 лютого, то ви має повне право обуритися.

"Бережіть чоловіків!" - під таким гаслом щопершої суботи листопада проходить святкування Всесвітнього дня чоловіків (World Men's Day).

 

Відзначати в першу суботу листопада День чоловіків запропонував колишній президент СРСР Михайло Горбачов, якого підтримав спочатку віденський магістрат, відділення ООН у Відні, а потім і низка солідних міжнародних організацій. Відтоді з чоловічою дискримінацією було покінчено, і світова громадськість стала відзначати Всесвітній день чоловіків.

 

Представники центру психологічної допомоги в місті Нанкін на сході Китаю запропонували оголосити Днем чоловіків  і  9 березня. На думку психологів, такий крок міг би стати свого роду "жестом солідарності" жінок із чоловічою половиною населення.

 

Фахівці стверджують, що святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня залишає у чоловіків відчуття втрати, особливо в той момент, коли діти дарують подарунки своїм мамам, оскільки батьки у цей момент відчувають збентеження і розчарування.

 

Виправити ситуацію може тільки введення "чоловічого свята", впевнені психологи, які вважають, що оголошення "Дня чоловіків" стане свідченням того, що суспільство піклується і про них, а, значить, клімат в сім'ях стане краще.

В якості подарунків в цей день чоловіки чекають, перш за все, жіночої уваги.  І добре, якщо жінки з радістю готові їм її приділити.

А на суто жіноче запитання "Навіщо потрібні чоловіки?" можна відповісти однозначно - вони жінкам просто необхідні! Як же без них? Чоловіки сильні, можуть допомогти у важку хвилину, підтримати морально, а коли кажуть: "Я люблю тебе, мила…", жінка розуміє, що життя прекрасне! Вони люблять жінок такими, якими вони є, піклуються про них, прощаючи будь-які примхи. Вони забезпечують сім'ю. І, нарешті, чоловік потрібен для того, щоб кохати його і піклуватися про нього... і бути коханою! А будь-якому нормальному чоловікові, напевно, хочеться бути сильним, чуйним і дбайливим по відношенню до люблячої жінки. Любіть і шануйте один одного!


 
Аватары и анимация на GIFr.ru

...Цікаво, що існує ще й Міжнародний чоловічий день (International Men's Day), що відзначається щорічно 19 листопада. Цей День був вперше відзначений 19 листопада 1999 року в Республіці Тринідад і Тобаго, і з тих пір його святкують також у США, Великобританії, Ямайці, Австралії, Індії, Сінгапурі, Мальті та в Південній Африці.

                                                                             За матеріалами мережі Інтернет

Категорія: ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЛОК | Переглядів: 401 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
СЬОГОДНІ
ВХІД

КАЛЕНДАР
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
ГОДИНА ЗЕМЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПРО ПОГОДУ


ВАЛЮТА
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
ЗАЦІКАВЛЕНИМ

ВІРУЮЧИМ
Часовня

Вгору