Середа, 24 Квітня 2024, 04:50

ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м.Світловодськ Кіровоградської обл.

офіційний веб-сайт

Вітаємо Вас Гість | RSS
ПОШУК
КОНТАКТИ
ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
вул.Першотравнева, 59,
смт Власівка,м.Світловодськ,
Кіровоградська обл., 27552

ЧАС РОБОТИ:

Пн - Чт 7.30 - 16.45
Пт 7.30 - 15.30

>
ДОВІДНИК
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ







СТАТИСТИКА
СТАТИСТИКА



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 13 » А ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, що
14:06
А ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, що
17 лютого - День спонтанного прояву доброти

Кожен з нас в цей день може відчути себе добрим генієм, «пофонтанувати» добрими вчинками і наблизитися до ідеалу.

День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day) - одна із недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. Це свято має загальносвітове значення і святкується незалежно від громадянства, національності і релігійних переконань.

У нашій країні це свято поки ще мало відоме. У цей день, як закликають організатори, потрібно намагатися бути добрим до всіх, і не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо.
 
У народі побутує такий вислів, що «єдина правота - це доброта». І хоча багатьом День спонтанного прояву доброти здається святом дивним і незрозумілим, але це можливість озирнутися навколо, побачити людей, яким потрібна Ваша доброта, і зробити крок їм назустріч.
 
Пам'ятайте, якщо людина очікує вдячності за свою доброту, це не може вважатися істинною добротою. Ви не повинні розраховувати на те, що станете свідком радості інших і почуєте їх похвалу. Добрі справи самі по собі повинні приносити вам задоволення, і при цьому, даючи щось іншим або допомагаючи їм, ви не повинні чекати нагороди. Така справжня доброта.

Мало хто в наш неспокійний час здатний на такий «подвиг» - у стані втоми і роздратування від насущних турбот ми все частіше байдуже проходимо повз чужі проблем, поки вони не торкнулися нас самих. І тоді ми шукаємо підтримку і участь у людей, для яких «безкорислива допомога», «милосердя» і «чуйність» не просто слова, а сенс життя, що став покликанням.
 
Давайте не дамо стати доброті рідкісною якістю! Адже не дарма Конфуцій говорив: «Спробуйте бути хоча б трохи добрішими - і ви побачите, що опинитеся не в змозі зробити поганий вчинок». Бути добрим це позитивно і корисно.
 
«Доброта для душі - те ж, що здоров’я для тіла: вона непомітна, коли володієш нею, і вона забезпечує успіх у кожній справі», -Л.М.Толстой. Тому, не бійтеся проявляти свою доброту і бути успішним! Можливо, це буде просто добрий вчинок чи добре слово. Згадуйте улюблений вислів кота Леопольда: «Хлопці, давайте жити дружно!» І ваша спонтанна доброта допоможе вам знайти нових друзів, помиритися з сусідами і налагодити взаємини з колегами.
 
«У внутрішньому світі людини доброта - це сонце», - В. Гюго. Подаруйте промінець сонця кожному в цей день! Не бійтеся проявити душевну теплоту, відкритість і привітність. Можна підготувати як великі подарунки, так і маленькі сувеніри, що символізують сонечко.

 
Пам'ятайте, що це День спонтанного прояву доброти, і ніяких обмежень в її прояві немає! І, можливо, настане момент, коли світова спільнота оголосить минулий рік «Роком Доброти». Давайте прагнути до цього!
 
Посміхайтеся, будьте привітними, даруйте подарунки!
І нехай для кожного ЦЕЙ стан - стан доброти стане звичним.
Адже доброта це якість, надлишок якої нікому не шкодить.
 
За матеріалами мережі Інтернет
Категорія: ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЛОК | Переглядів: 545 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
СЬОГОДНІ
ВХІД

КАЛЕНДАР
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
ГОДИНА ЗЕМЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПРО ПОГОДУ


ВАЛЮТА
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
ЗАЦІКАВЛЕНИМ

ВІРУЮЧИМ
Часовня

Вгору